5x het leukste kinderbehang

Ben je opzoek naar het leukste kinderbehang voor jouw baby en/of kinderkamer?! In de blog delen wij 10 mooie behang prints om jouw baby & kinderkamer meteen helemaal af te maken!  

 

  • Het bekende dierenbehang van Pimpelmees. Met dit behang geef je de kinderkamer een prachtig dierenthema waar je alle kanten mee op kunt! En wist je dat dit behang in verschillende kleuren te bestellen is?! Zo maak de kamer helemaal uniek! 

 PIMPELMEES JUNGLE BEHANG

 

  • Dit lieve behang van Kwantum, geeft de kamer een lieve sfeer. Doordat het behang alleen versierd is met schattige hartjes, geeft het de baby & kinderkamer een rustige sfeer. Het behang is in twee kleuren te bestellen. 

 KWANTUM KINDERBEHANG

 

  • Kinderbehang hoeft niet kinderlijk te zijn! Dit bewijst dit prachtige gouden motief behang van Graham & Brown wel. Met dit gouden behang, geef jij de babykamer & kinderkamer in een handomdraai een gouden thema. 

 GOUD BEHANG GRAHAM & BROWN

 

  • Een trend die we in 2022 blijven zien, is het jungle thema. Ook met dit gave panterprint behang van Estahome, tover jij de babykamer & kinderkamer om in een jungle. En wat ook heel handig is, zij verkopen zelfklevende behangcirkels. Hiermee worden behangen nog gemakkelijker! 

 

PANTERPRINT BEHANG

 

  • Het behang van KEK Amsterdam, is super lief en schattig. Door de kindertekeningen op het behang creëer je een lief en knusse babykamer & kinderkamer. Maar ook is dit vrolijke behang, super leuk om te gebruiken in de speelkamer. 

 

KINDERBEHANG KEK AMSTERDAM